Trei dintre patru copii spitalizaţi duminică după ce au căzut într-un lac îngheţat, în centrul Angliei, au murit, anunţă luni poliţia, care continuă să caute eventuale alte victime, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trei dintre aceşti patru băieţi, în vârstă de opt, zece şi 11 ani, au fost scoşi în stop cardiac de către salvatori din Lacul Solihull.

Ei ”nu au putut să fie reanimaţi”, anunţă Poliţia din West Midlands.

Al patrulea băiat, în vârstă de şase ani, se află în continuare ”în stare critică la spital”, precizează poliţia.

”Ne gândim la familiile şi la prietenii lor în acest moment profund tulburător”, afirmă poliţia, care anunţă că efectuează în continuare căutări, pentru a se asigura că nu există şi alte victime.

Martori au declarat că au văzut până la şase persoane căzând în apă.

Duminică seara, comandantul pompierilor locali, Richard Stanton, a avertizat că, ”având în vedere temperatura apei, vârsta celor care au intrat în apă şi timpul pe care l-au petrecut în ea, nu mai este vorba despre o operaţiune de salvare”, ci de recuperare a unor trupuri.

Regatul Unit este afectat de vineri de un important val de frig, cu temperaturi negative peste tot în ţară şi cu ninsori importante în anumite zone.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.