Trei cadavre au fost găsite sub dărâmăturile unui imobil care s-a surpat la Badaona, în apropiere de Barcelona, anunţă pompierii, care au muncit toată noaptea de marţi spre miercuri să caute trei locuitori daţi dispăruţi, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am localizat trei corpuri fără viaţă în imobilul care s-a surpat la Badalona. Urmează identificarea”, anunţă pe X serviciul regional al pompierilor la aproape 24 de ore după surparea acestui imobil locuit cu cinci etaje.

19 ECHIPE CU SCHIMBUL

Pompierii au anunţat că depun eforturi să îndepărteze manual 60 de metri cubi de moloz la faţa locului, unde s-au succedat 19 echipe toată noaptea de marţi spre miercuri, însoţite de câini special antrenaţi, în căutarea celor trei locuitori daţi dispăruţi.

Presa locală scrie că imobilul cu 20 de apartamente a fost construit în 1959 şi a fost supus recent unui control de securitate.

Potrivit unei jurnaliste de la postul catalan de radio Cadena Ser, victimele sunt un bărbat şi două femei.

Ea citează declaraţii ale primarului din Badalona potrivit căruia bărbatul a devenit tată în urmă cu o lună, iar partenera acestuia a plecat  cu bebeluşul de la faţa locului cu doar zece minute înainte de surpare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.