Prim vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, i-a mulţumit miercuri, pe Twitter, ministrului român al Justiţiei pentru informaţiile privind implementarea recomandărilor Executivului UE.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mulţumesc ministrului Justiţiei, Toader, pentru informarea privind activitatea României în implementarea recomandărilor (din raportul – n.r.) MCV al Comisiei”, a scris Timmermans pe Twitter.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, se află la Bruxelles pentru a discuta cu vicepreşedintele CE, Frans Timmermans, despre legile privind Justiţia. El a afirmat că pachetul va fi adoptat de Guvern pe 1 septembrie, urmând a fi transmis Parlamentului.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a ”sugerat” ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, să prezinte în această vară toate modificările legislative pe care le are în vedere pentru legile justiţiei, astfel încât Parlamentul să poată să înceapă să lucreze, de la 1 septembrie, într-un mod ”serios” pe acestea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.