Rusia şi Statele Unite au trimis avioane de vânătoare să intercepteze aeronave ale celeilalte părţi la Oceanul Pacific, potrivit agenţilor ruse de presă, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Armata rusă a trimis de urgenţă un avion de vânătoare de tip MiG-31 să intercepteze un avion de spionaj american care se apropia de frontiera rusă, anunţă Flota rusă la Pacific, potrivit agenţiei ruse de presă Interfax.

MiG-ul s-a întors la bază după ce aeronava americană de tip Boeing RC-135, de recunoasştere strategică, aparţinând armatei americane, potrivit echippajului rus, s-a îndepărtat de frontiera rusă, a anunţat flota.

Statele Unite au trimis la rândul lor avioane de vânătoare să intercepteze un avion antisubmarin de tip Tupolev Tu-142 care efectua un zbor de rutină la Pacific, a anunţat Ministerul rus al Apărării, potrivti agenţiei ruse de presă RIA Novosti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.