O femeie neidentificată a lăsat luni două valize la sediul Ambasadei Rusiei la Washington şi a fugit, iar ofiţeri din cadrul Secret Service, tehnicieni în explozivi şi reprezentanţi ai altor servicii americane de urgenţă au fost chemaţi la faţa locului, relatează Tass.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Agenţia oficială rusă de presă citează o sursă sursă de la misiunea diplomatică a Rusiei în Statele Unite.

”La ora (locală) 12.43 (19.44, ora României), o femeie asiatică de vârstă mijlocie (...) a lăsat două valize la poarta principală (a Ambasadei Rusiei, pe Wisconsin Avenue)”, potrivit sursei de la ambasada rusă.

Traficul rutier în zona Ambasadei Rusiei era limitat.

”Am sunat imediat Secret Service în legătură cu acest lucru. Ei au primit informaţii de pe camerele de supraveghere, care au înregistrat date din afară cu această femeie”, potrivit sursei citate.

”Acum ei desfăşoară activităţi urgente de căutare”, adaugă această sursă.

”Au fost chemaţi tehnicieni în explozivi, care examinează aceste valize pentru a vedea dacă există (sau nu) dispozitive explozive” în ale, mai anunţă sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.