Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost arestat după ce a tras peste zece focuri de armă, cu o puşcă de vânătoare, într-o universitate din Ţara Bascilor, în nordul Spaniei, fără să rămească pe cineva, potrivit poliţiei, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un bărbat înarmat cu o puşcă de vânătoare a pătruns miercuri seara, cu puţin înainte de ora locală 19.00 (20.00, ora României), în campusul Facultăţii de Ştiinţe şi Tehnologie, în oraşul Leioa.

”El a tras de vreo zece ori sau mai mult” în faţada facultăţii, a declarat AFP o purtătoare de cuvânt a poliţiei basce.

”Bărbatul a fost arestat”, a anunţat ea, fără să precizeze identitatea suspectului şi nici dacă este student la această universitate.

”Nu s-a înregistrat niciun rănit”, a anunţat într-un mesaj postat pe Twitter poliţia bască, precizând că a desfăşurat  ”un important dispozitiv de poliţie pentru a asigura securitatea tuturor studenţilor, profesorilor şi (altor) membri ai personalului”.

Cotidianul El Pais scrie că autorul atacului armat i- spus unei îngrijitoare că ”nu vreau să fac rău nmănui, ci doar universităţii”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.