Papa Francisc este aparent un mare fan al lui Sylvester Stallone. Starul din „Rocky” a vizitat Vaticanul în 8 septembrie şi, alături de soţia sa, Jennifer, şi de cele trei fiice ale sale, Sophia, Sistine şi Scarlet, l-a întâlnit pe Papă, relatează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un videoclip de la întâlnire distribuit  de Vatican News îi arată pe Stalone şi pe Papa Francisc simulând câteva mişcări de box, în timp ce Papa îi spune actorului că este un mare fan al carierei sale.

„Ei bine, mulţumesc foarte mult că v-aţi făcut timp într-o zi aglomeraă”, i-a spus Stallone Papei în timp ce i-a prezentat familia sa. „Apreciem foarte mult acest lucru.”

„Sunt onorat”, a spus Papa, spre surprinderea lui Stallone. ”Am crescut cu filmele tale”.

„Ei bine, şi eu sunt onorat”, a răspuns Stallone, care a mimat câteva mişcări de box, întrebând: ”Pregătit? Boxăm”.

Papa a intrat în joc şi a simulat şi el  o lovitură, spre amuzamentul lui Stallone.

 

Vizita la Vatican a avut loc înaintea premierei mondiale a noului documentar Netflix despre cariera lui Silvester Stallone, intitulat Sly, programată în noaptea de închidere a Festivalului de Film de la Toronto, pe 16 septembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.