Guvernul american urmează să contacteze membri ai familiilor ostaticilor americani eliberaţi din Fâşia Gaza, ”după ce primeşte confirmarea că aceştia părăsesc (Fâşia) Gaza”, anunţă un oficial american, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această confirmare are loc după ce un oficial american sau o ”terţă parte de încredere” vede ostaticul, prcizează această sursă, un lucru care poate avea loc în unele cazuri după ce ostaticul a ieşit din Fâşia Gaza.

În contextul în care unii dintre femeile şi copi eliberaţi au dublă cetăţenie americană şi israeliană, este posibil ca familiile lor să primească informaţii mai întâi şi separat de la Guvernul israelian.

Oficiali americani au luat parte, săptămâna aceasta, la o reuniune pe Zoom cu toate familiile americanilor daţi dispăruţi care erau disponibile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.