Şapte persoane au murit şi cel puţin încă şase au fost rănite, duminică, după ce o maşină a intrat în mulţime, lângă un centru pentru migranţi şi pentru oameni fără adăpost din Brownsville, Texas. Anchetatorii cred că este posibil să fi fost un gest intenţionat, relatează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Maşina a intrat în mulţime la ora locală 08:30, la o staţie de autobuz de lângă Ozanam Center, a precizat poliţia din Brownsville, localitate din apropierea frontierei cu Mexic.

Locotenentul de poliţiie Martin Sandoval a declarat că şapte victime au murit la locul incidentului şi că alte persoane au fost transportate la spitalele din apropiere.

Majoritatea celor ucişi erau bărbaţi veniţi din Venezuela.

Imagini apărute în social media arată obiecte personale împrăştiate pe drum şi oameni care intervin pentru salvarea unei persoane.

Şoferul a fost arestat.  

Ozanam Center este singurul adăpost de noapte din Brownsville şi gestionează eliberarea a mii de migranţi din custodie federală. În plus, centrul oferă transport gratuit pentru migranţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.