Armata SUA a informat vineri că a ucis 11 persoane suspectate că ar fi fost militanţi Al-Qaeda într-un raid aerian în sud-vestul Libiei, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Africom – Comandamentul Africa al Statelor Unite – a informat că atacul de joi este al treilea din martie până în prezent asupra filialei din nordul Africii al Al-Qaeda.

Raidul din apropierea oraşului Al Uwaynat, aproape de graniţa cu Algeria, a distrus trei vehicule. „În acest moment, conform analizelor noastre, nu au existat civili răniţi sau ucişi”, se arată în comunicatul Africom.

Militanţii Al-Qaeda şi ISIS au găsit un mediu propice pentru a se ascunde în deşertul vast din sudul Libiei, în timp ce ţara încearcă să ajungă la o stabilitate politică după revoluţia care l-a înlăturat de la putere pe Muammar Gaddafi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.