Starea sănătăţii principalului opozant rus Aleksei Navalnîi înregstrează ”anumite ameliorări”, a anunţat vineri Spitalul Charité din Berlin, în care este îngrijit, unde se află în continuare într-o comă indusă şi este asistat respirator, după ce a fost victima unei presupuse otrăviri în Rusia, anunţă autorităţie germane, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Au avut loc anumite ameliorări ale simptomelor cauzate de ingestia unei substanţe din grupul inhibitorilor colinesterazei”, a anunţat într-un comunicat Spitalul Charité.

Navalnîi se află în continuare într-o comă artificială şi este asistat respiratoriu, precizează instituţia.

Parchetul rus a cerut joi Germaniei datele pe care le deţine cu privire la starea sănătăţii opozantului.

”Partea germană a fost invitată să furnizeze autorităţilor ruse atât explicaţiile, informaţiile şi probele diagnosticelor preliminare formulate de către acestea, cât şi documentele cu privire la datele medicale şi de cercetare ale specialiştilor germani”, a anunţat într-un comunicat parchetul rus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.