Popularitatea preşedintelui francez Emmanuel Macron se află la cel mai scăzut nivel din octombrie 2017, în urma unui sondaj ale cărui rezultate au fost publicate duminică, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În perioada 7 - 17 februarie, Ifop a realizat sondajul pentru Le Journal du Dimanche, iar 44% dintre repondenţi au spus că sunt mulţumiţi de Macron, cu 6 procente mai puţin decât sondajul publicat în ianuarie.

Acest rezultat este al doilea cel mai scăzut după ce, în luna octombrie a anului trecut, 42% dintre cei chestionaţi s-au arătat mulţumiţi de preşedintele francez.

Guvernul a anunţat, la începutul lunii, că plănuieşte să modernizeze administraţia publică în ţara cu una dintre cele mai mari rate de cheltuire a banilor publici din lume.

Prim-ministrul Edouard Philippe a spus că guvernul nu va avea reţineri în a face schimbări în sectorul public, chiar dacă a întâmpinat rezistenţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.