Ministrul rus al Apărării Serghei Şoigu a vizitat zona de operaţiuni militare din Ucraina, pentru a inspecta un post de comandament şi a discuta cu comandanţi militari, anunţă miercuri armata rusă, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serghei Şoigu a sosit la bordul unui eclicopter la postul de comandament ”Vostok”, în estul Ucrainei, potrivit unei înregistrări video difuzată de armata rusă.

Ministrului rus i s-a prezentat situaţia de pe front şi cu privire la formarea unor unităţi speciale ruse însărcinate să folosească drone.

El a discutat cu oficiali  militari de rang înalt despre pregătiri de iarnă în privinţa uniformelor şi echipamentelor de încălzire a militarilor, precizează armata.

Armata rusă nu spune când a avut loc această vizită.

Această inspecţie intervine în contextul în care trupe ruseşti atacă. de mai multe săptămâni, oraşul industrial Avdiivka, în estul Ucrainei.

Ultima apariţie a lui Serghei Şoigu pe front a avut loc la începutul lui august.

El era prezentat atunci inspectând un post de comandament şi i se prezenta un vehicul de luptă de infanterie suedez de tip CV90, capturat de forţe ruse armatei ucrainene.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.