Sirenele care avertizează asupra unor rachete care se apropie au răsunat în Ierusalim şi Tel Aviv luni la prânz, în a treia zi a războiului dintre Israel şi Hamas, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un producător CNN din Gaza a văzut tiruri cu rachete, iar producătorii CNN din Ierusalim au auzit bubuiturile a ceea ce părea a fi sistemul de apărare aeriană Iron Dome al Israelului care intercepta rachetele ce se apropiau.

Cel puţin trei explozii au fost auzite în Ierusalim.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Canalul 12 al televiziunii israleiene relatează că există un schimb de focuri între Hamas şi forţele israeliene într-o comunitate din sudul Israelului.

Autorităţile israeliene au avertizat că o "aparat de zboer ostil" a intrat pe teritoriul israelian în apropiere de Fâşia Gaza, a relatat Haaretz.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.