Starea sănătăţii lui Silvio Berlusconi, în vârstă de 86 de ani, un fost şef de Guvern italian, spitalizat la terapie intensivă, de miercuri, la Spitalul San Raffaele din Milano, din cauza unei leucemii, se ameliorează treptat, anunţă medici, care afişează un ”optimism prudent”, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În ultimele 48 de ore a avut loc o ameliorare treptată şi stabilă în monitorizarea funcţiilor organice”, anunţă într-un comunocat medicii.

Tratamentul are ”efectele aşteptate, ceea ce ne permite să ne exprimăn un optimism prudent”, subliniază ei.

Fostul premier italian se află în continuare la terapie intensivă, la prestigiosul Spital San Raffaele din Milano, mai precizează medicii.

Magantul de presă, unul dintre cei mai bogaţi oameni din peninsulă - a cărui avere este estimată la 6,4 miliarde de euro de către revista Forbes  - a fost internat în mai multe rânduri la spital în ultimii ani.

La trecută, miliardarul a fost internat timp de patru zile la acelaşi spital.

Berlusconi, care a intrat în politică în 1994, a fost premier timp de nouă ani. În pofida unei serii de scandaluri sexuale şi unor dosare în justiţie care i-au pătat imaginea, el şi-a păstrat un loc în inima multor italieni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.