Fostul premier italian Silvio Berlusconi a părăsit spitalul San Raffaele din Milano, în care a fost internat cinci zile, a anunţat un purtător de cuvânt al partidului Forza Italia, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Berlusconi a ieşit din spital fără să fie văzut de jurnaliştii care aşteptau la intrarea principală, el folosind o cale de acces laterală.

Silvio Berlusconi, în vârstă de 84 de ani, a fost internat în noaptea de luni spre marţi la Spitalul San Raffaele, în vederea tratării unor sechele covid-19.

El a fost externat din acelaşi spital la 1 mai, după ce a fost internat timp de peste trei săptămâni, tot în vederea tratării unor sechele covid-19, o boală pe care a contractat-o în septembrie.

Miliardarul, care a fost supus unei importante operaţii pe cord deschis în 2016, îşi multiplică internările la spital în ultimele luni.

În martie, el a fost internat timp de mai multe zile în spitalul milanez, în mod oficial în vederea unor controale medicale prevăzute.

În februarie, Berlusconi a petrecut o noapte la un spital, după ce a căzut, un incident fără gravitate.

În ianuarie, el a fost internat timp de mai multe zile la Centrul cardio-toracic din Monaco, în urma unor probleme de aritmie cardiacă.

În septembrie, Berlusconi a fost spitalizat din cauza unei infecţii pulmonare cauzată de covid-19.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.