Cel puţin şase persoane, inclusiv un băiat de 6 ani, au fost rănite în urma bombardamentelor ucrainene în zonele ocupate de Rusia în regiunea Doneţk, a declarat luni şeful autoproclamatei Republici Populare Doneţk (RPD), Denis Puşilin, transmite CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Puşilin a precizat că băiatul a fost rănit într-un sat din sudul regiunii, în timp ce restul celorlalţi au fost răniţi în părţile estice ale oraşului Doneţk. El a mai spus că au existat pagube la infrastructură. De asemenea, potrivit CNN, cel puţin două persoane au fost rănite în urma bombardamentelor ruseşti într-un sat din regiunea nord-estică Harkov, luni, potrivit poliţiei. O femeie în vârstă de 62 de ani şi un copil de 14 ani au fost răniţi în satul Buhaivk şi au fost duşi la spital, potrivit poliţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.