Trei persoane au murit şi o persoană a fost rănită în urma unei explozii în Doneţk, vineri, potrivit liderului autoproclamatei Republici Populare Doneţk, Denis Puşilin, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceştia erau angajaţi ai unei companii de utilităţi publice din districtul Kievsky din Doneţk şi au fost ucişi „ca urmare a detonării unei muniţii cu dispersie  neexplodate anterior”, a susţinut Puşilin într-o postare pe Telegram.

Câteva ore mai târziu, într-un incident separat, un „dispozitiv exploziv neidentificat” s-a detonat pe un şantier din districtul Voroshilovskyi din Doneţk şi a ucis trei muncitori în construcţii, rănind alţi cinci, potrivit oficialilor de la autoproclamatul Centru Comun de Comandă şi Control al Republicii Populare Doneţk.

Puşilin a adăugat că încă patru persoane din oraşele Doneţk, Makiivka, Vasilievka şi Nikolske au fost rănite după o zi de bombardamente puternice vineri.

„Astăzi, inamicul a bombardat teritoriul Republicii de 34 de ori, trăgând 115 obuze de artilerie”, a adăugat Puşilin.

CNN nu a putut verifica din surse independente aceste innformaţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.