Cel puţin opt persoane au fost ucise şi 13 rănite în urma unui atac rusesc care a avut loc sâmbătă în oraşul Lîman, în regiunea Doneţk din estul Ucrainei, a declarat guvernatorul Pavlo Kirilenko, relatează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Sunt cel puţin opt civili morţi şi 13 răniţi, potrivit unui bilanţ actualizat.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Într-un mesaj pe Telegram, el a spus că oraşul a fost lovit cu rachete la ora 10 dimineaţa şi că o casă şi un magazin au fost, de asemenea, avariate. Poliţia şi paramedicii sunt la faţa locului, a adăugat el.

Lîman este un nod feroviar cheie din regiunea estică Doneţk. Armata ucraineană declarase în actualizarea sa zilnică a situaţiei de pe front că a respins încercări de asalt ale trupelor ruse în apropiere de Lîman.

Acest bombardament vine în contextul în care sâmbătă s-au împlinit 500 de zile de la invazia Rusiei în Ucraina.

CITEȘTE ȘI Zelenski a mers pe Insula Şerpilor pentru a marca cele 500 de zile ale războiului cu Rusia - VIDEO

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.