Şase persoane - inclusiv trei minori - au fost ucise într-un atac armat, în timpul unui meci de fotbal organizat de către o familie într-un parc, în statul Hidalgo, în centrul Mexicului, anunţă autorităţile locale, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest atac armat a avut loc duminică seara, într-un cartier rezidenţial, în oraşul Atotonilco de Tula, a anunţat luni, într-un comunicat, Parchetul General.

”Un atac armat a avut loc pe un teren de fotbal (..., unde avea loc o întâlnire sportivă familială. Bilanţul este de şase persoane moarte, inclusiv trei copii şi adolescenţi, şi doi răniţi”, precizează parchetul.

O anchetă a fost deschisă cu privire la mobilul acestui atac.

Potrivit unor martori, mai mulţi bărbaţi înarmaţi şi aparent beţi au deschis focul asupra asistenţei şi au provocat o panică generală, după care au fugit.

Două persoane au fost ucise pe loc, iar alte patru au murit din cauza rănilor, la spital.

Mai multe bande criminale, care fură şi fac trafic de carburant, fac ravagii în statul Hidalgo, situat la aproximativ 100 de kilometri de Ciudad de Mexico.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.