Militarii ruşi au bombardat luni opt comunităţi teritoriale din regiunea Sumy. Au fost înregistrate aproximativ 100 de explozii, potrivit Ukrinform.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În timpul zilei, inamicul a bombardat opt comunităţi teritoriale din regiune: Bilopillia, Yunakivka, Myropillia, Esman, Krasnopillia, Hlukhiv, Velyka Pysarivka şi Shalyhine. Au fost înregistrate aproximativ 100 de explozii", a postat Administraţia militară regională Sumy pe Facebook.
 
În special, ruşii au tras cu mortiere asupra comunităţilor teritoriale. în plus, invadatorii au aruncat explozibili de pe un vehicul aerian fără pilot asupra comunităţilor Krasnopillia şi Velyka Pysarivka. din fericire, nu au fost raportate victime sau distrugeri.
 
Duminică, agresorii ruşi au tras peste 50 de focuri de mortier şi de artilerie asupra comunităţilor de frontieră din regiunea Sumy.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.