Ministerul rus al Apărării a anunţat miercuri că forţele sale au respins un "atac masiv" cu drone ucrainene asupra Crimeei, peninsula de la Marea Neagră anexată de Rusia în 2014, a relatat presa de stat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"O tentativă a regimului de la Kiev de a efectua un atac masiv cu drone asupra instalaţiilor din peninsula Crimeea a fost evitată", a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, generalul-locotenent Igor Konaşenkov, citat de agenţia de presă TASS.

Şase drone de atac ucrainene au fost doborâte de sistemele de apărare aeriană, iar alte patru drone au fost dezactivate prin război electronic, susţine Konaşenkov.

Nu au existat victime şi distrugeri la sol, a precizat purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării.

Rusia acuză tentative ucrainene de atac cu drone. Una din ele s-ar fi prăbuşit la 110 km de Moscova. Un incendiu la o rafinărie, pus tot pe seama unei drone
CITEȘTE ȘI Rusia acuză tentative ucrainene de atac cu drone. Una din ele s-ar fi prăbuşit la 110 km de Moscova. Un incendiu la o rafinărie, pus tot pe seama unei drone

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.