Sistemele de apărare aeriană ruseşti au distrus sau interceptat 21 de drone lansate de Ucraina deasupra Peninsulei Crimeea şi a mai multor regiuni ruseşti, au relatat marţi agenţiile de presă ruse, citând Ministerul Apărării de la Moscova, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Apărarea antiaeriană rusă a doborât 11 drone deasupra Crimeei, a relatat agenţia de presă de stat RIA.

Mihail Razvojaev, guvernatorul instalat de Moscova la Sevastopol, în Crimeea, a declarat pe aplicaţia de mesagerie Telegram că nu au existat pagube în urma atacului asupra Sevastopolului, cel mai mare oraş din Crimeea şi important port la Marea Neagră.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Drone lansate de Ucraina au fost, de asemenea, doborâte deasupra Belgorodului şi în regiunile Briansk, Kaluga şi Tula, au relatat agenţiile ruseşti.

Resturi de drone au căzut pe acoperişul unei clădiri nerezidenţiale de la periferia oraşului Kaluga, centrul administrativ al regiunii omonime, dar nu s-au înregistrat pagube majore sau răniţi, a declarat guvernatorul regiunii, Vladislav Şapşa, pe Telegram.

Reuters menţionează că nu a putut verifica independent rapoartele şi deocamdată nu a existat niciun comentariu din partea Ucrainei.

Kievul şi-a intensificat atacurile aeriene în ultimele luni, în ceea ce spune că sunt lovituri care vizează infrastructura militară rusă pentru a submina eforturile de război ale Moscovei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.