Autorităţile de ocupaţie instalate de Moscova în oraşul Lisichansk au acuzat Kievul că a ucis cel puţin cinci persoane şi a rănit alte şase bombardând o brutărie, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorităţile de ocupaţie au menţionat că zeci de persoane se află sub dărâmături.

Un bilanţ anterior, publicat de TASS şi RIA Novosti, menţiona doi morţi. "Până la 40 de persoane s-ar putea afla sub dărâmături", au mai spus autorităţile.

"Ar putea fi alte zeci de persoane sub dărâmături", a confirmat Leonid Pasechnik, un oficial rus de ocupaţie, pe Telegram, acuzând forţele ucrainene că au vizat brutăria. El a precizat că poliţia locală şi serviciile de urgenţă se află la faţa locului încercând să "salveze victimele".

RIA Novosti a publicat o înregistrare video a clădirii distruse, care arată, de asemenea, salvatorii scoţând o maşină complet zdrobită din dărâmături.

Lissichansk, în regiunea Lugansk, a căzut în mâinile forţelor ruseşti după o bătălie brutală la începutul ofensivei Moscovei din 2022.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.