Buckingham Palace a anunţat, duminică, într-un comunicat, că regina Elizabeth II a renunţat la participarea ;a slujba de Remembrance Sunday de la Cenotaph, din cauza unei probleme medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În comunicat se menţionează că regina are probleme la spate şi a luat “cu mare regret” decizia de a nu participa la eveniment. “Maiestatea sa este dezamăgită că va lipsi de la slujbă”, se mai arată în mesaj.

La fel ca în anii trecuţi, o coroană va fi depusă la memorialul de război din centrul Londrei, în numele reginei, de către prinţul de Wales, alături de ducesa de Cornwall, ducele şi ducesa de Cambridge, precum şi alţi membri ai familiei regale.

Iniţial, presa britanică anunţa că monarhul în vârstă de 95 de ani va participa la slujba dee la Cenotaph.

Evenimentul va aduce revenirea numărului de veterani, personal militar şi privitori înainte de pandemie.

Serviciul Naţional de Comemorare din Whitehall, care comemorează morţii din război, a fost închis publicului anul trecut, şi doar un număr limitat de veterani şi personal militar a participat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.