Regina Elizabeth a II-a şi ceilalţi membri ai familiei regale britanice i-au felicitat, duminică seară, pe prinţul Harry şi pe soţia acestuia Meghan pentru naşterea fetiţei lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Regina, prinţul de Wales şi ducesa de Cornwall şi ducele şi ducesa de Cambridge au fost informaţi şi sunt încântaţi de vestea naşterii fiicei ducelui şi ducesei de Sussex”, se arată într-un comunicat dat publicităţii de un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham.

Un mesaj de felicitări a venit şi din partea premierului Boris Johnson, în social media: “Multe felicitări ducelui şi ducesei de Sussex pentru naşterea fiicei lor”.

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan au anunţat, duminică, naşterea celui de-al doilea lor copil, o fetiţă care se va numi Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor. Fetiţa s-a născut vineri, la ora 11.30, la un spital din Santa Barbara, California.

Fetiţa nou-născută este a opta în ordinea succesiunii la tron

Prinţul Harry şi Meghan, ducele şi ducesa de Sussex, mai au un copil, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, în vârstă de 2 ani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.