Regatul Unit ”este alături de Spania împotriva terorii”, a declarat premierul britanic Theresa May, în urma unui atac cu o dubă, la Barcelona, soldat cu cel puţin 13 morţi şi zeci de răniţi, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Theresa May a condamnat joi seara ”teribilul” atac, în care o dubă a intrat în viteză în pietoni pe celebrul bulevard Las Ramblas.

Atacuri asemănătoare au avut loc anul acesta la Londra.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Preşedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker a anunţat că a ”aflat cu o tristeţe şi o durere profundă de atacul terorist care a lovit în inima Barcelonei în această (joi) după-amiaza”.

”Acest atac laş i-a ţintit în mod deliberat pe cei care se bucurau de viaţă şi petreceau timp împreună cu familia şi prieteni. Nu ne vom lăsa intimidaţi de o asemenea barbarie”, a subliniat şeful Comisei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.