Bilanţul pandemiei de coronavirus a depăşit 5.000 de decese în Regatul Unit, cu 439 de noi decese într-o singură zi, potrivit unei raportări oficiale publicată luni, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform serviciilor sanitare, bilanţul numără 5.373 de morţi şi 51.608 de contaminări oficial înregistrate, între care permierul Boris Johnson este spitalizat. 

Este vorba despre a doua zi consecutiv de scădere a numărului de decese după o agravare a bilanţurilor zilnice săptămâna trecută. 

Diagnosticat cu Covid-19 pe 27 martie, Boris Johnson, 55 de ani, este singurul şef de stat sau de guvern care a fost contaminat. 

El a fost spitalizat la Londra duminică seară pentru a fi evaluat medical, au anunţat serviciile sale, pentru că prezenta în continuare simptome ale bolii, între care febră. 

"Moralul său este bun" şi continuă să lucreze, a asigurat luni purtătorul de cuvânt.                

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.