O recepţie urmează să aibă loc la 30 noiembrie la Casa Albă, cu ocazia Thanksgiving, în pofida avizului consilierilor preşedeinţiei, care i-au îndemnat pe americani să renunţe la reuniuni, în lupta împotriva răspândirii noului coronavirus, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O invitaţie semnată de către Prima Doamnă Melania Trump a fost obţinută de către postul ABC News.

Reuters scrie că nu a putut contacta vreun membru al administraţiei prezidenţiale.

Donald şi Melania Trump, care îşi petrec de obicei vacanţa de Thanksgiving la clubul de golf din Florida, au decis anul acesta să rămână la Washington, potrivit consemnelor autorităţilor sanitare, care recomandă evitarea deplasărilor.

”Vrem ca toată lumea să înţeleagă că aceste sărbători pot fi evenimente super-difuzoare”, a avertizat administratorul american al sănătăţii publice Jerome Adams într-un interviu acordat postului ABC News.

În cazul în care au loc reuniuni, este necesar să fie organizate afară şi să respecte consemnele sanitare, a subliniat Jerome Adams.

”Acestea se aplică la Casa Albă, la fel ca tuturor americanilor. Ele se aplică tuturor”, a insistat el.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.