Traficul feroviar a fost suspendat vineri dimineaţa în apropiere de Novyi Oskol, un oraş din regiunea Belgorod din Rusia, care se învecinează cu Ucraina, după ce rămăşiţele unei rachete au căzut în apropierea căii ferate, a declarat guvernatorul regional Viaheslav Gladkov, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gladkov a spus pe contul de Telegram că apărărarea antiaeriană a doborât rachete în apropiere de Novyi Oskol, un oraş cu aproximativ 18.000 de locuitori, care se află la aproximativ 90 de kilometri nord de graniţa cu Ucraina.

”Liniile de alimentare sunt deteriorate. Trenurile sunt suspendate temporar”, a spus Gladkov, adăugând că nu au fost victime.

Reuters nu a putut verifica din surse independente informaţiile şi nu a existat nicio reacţie imediată din partea Kievului.

Joi, guvernatorul oraşului a declarat că o clădire rezidenţială a fost lovită de obuze ale forţelor de la Kiev.


Mihailor Podoliak, un consilier prezidenţial ucrainean de rang înalt, a negat că armata Kievului este responsabilă şi a spus că Rusia a încercat să bombardeze cel de-al doilea oraş ca mărime al Ucrainei, Harkov, aflat la graniţă ”dar ceva a mers prost”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.