Vladimir Putin a petrecut un weekend în taigaua siberiană, conducând un vehicul de teren şi plimbându-se prin zăpadă însoţit de ministrul Apărării, Serghei Şoigu, a indicat duminică Kremlinul, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Îmbrăcaţi cu cojoace, preşedintele rus, în vârstă de 68 de ani, şi ministrul Apărării Serghei Şoigu, 65 de ani, s-au plimbat în mijlocul pădurilor înzăpezite, traversând un pod de frânghie şi observând animalele sălbatice prin binoclu, potrivit imaginilor televizate difuzate de Kremlin. 

Cei doi au vizitat un atelier în taiga unde Şoigu i-a arătat lui Putin ceea ce a creat din lemn în timpul liber. 

"Preşedintele a mers pe jos împreună cu ministrul Apărării Serghei Şoigu" în Siberia, a comentat Kremlinul în comunicat, publicând zeci de fotografii din această plimbare, fără a preciza locul. 

În mai multe imagini, preşedintele şi ministrul apar cu ghete din fetru, tradiţional ruseşti, pregătiţi să mânânce la o masă din lemn în aer liber. 

Ei au făcut şi o plimbare cu o maşină de teren, Putin fiind şoferul.     

Preşedintele rus îşi cultivă de ani o imagine de bărbat puternic, afişându-se regulat în formă fizică excelentă. 

El a apărut deja în ultimii ani în taigaua siberiană pescuind, conducând o barcă şi bronzându-se la bustul gol. A fost văzut şi plonjând în Lacul Baikal, pilotând o maşină de Formula 1 sau într-un bombardier.                

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.