Liderul rus Vladimir Putin a discutat vineri despre războiul din Ucraina cu principalii responsabili ai armatei, inclusiv cu ministrul apărării, Serghei Şoigu, şi cu şeful Statului Major General, Valeri Gherasimov, întâlnirea având loc la comandamentul de la Rostov-pe-Don, în sud-vestul Rusiei, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Imagini difuzate de Kremlin îl arată pe Putin la întâlnirea cu Şoigu, Gherasimov şi cu generalul Serghei Rudskoi, şeful Direcţiei operaţionale principale a Statului Major General. Reuniunea are loc la sediul central al comandamentului militar din sudul ţării, la Rostov-pe-Don.

Şi luna trecută Putin a vizitat cartierul general militar din Rostov-pe-Don, de unde Rusia coordonează războiul din Ucraina şi unde şeful mercenarilor Wagner, Evgheni Prigojin, îşi începuse revolta eşuată la sfârşitul lunii iunie.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Comandantului suprem i-au fost prezentate noi modele de echipamente militare", a anunţat vineri Kremlinul. "Şeful statului a ascultat rapoarte privind progresul operaţiunii militare speciale", mai spune comunicatul Kremlinului, folosind termenul pe care Rusia îl dă invaziei sale din Ucraina.

Kreminul precizează că Vladimir Putin a zburat la Rostov-pe-Don venind direct din Kazahstan, unde a fost în vizită oficială. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.