Preşedintele rus Vladimir Putin consideră că liderii occidentali dezbrăcaţi la bustul gol ”ar fi un spectacol dezgustător”, replicându-i astfel premierului britanic Boris Johnson, care şi-a îndemnat ironic colegii, la un summit G7, în Germania, să-şi scoată hainele pentru a arăta că sunt ”mai duri” ca liderul de la Kremlin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Să ne păstrăm hanele? Să le dăm jos? Trebuie să arărăm că suntem mai tari ca Putin”, declara ironic premierul britanic la Castelul Elmar, în Bavaria.

Premierul canadian Justin Trudeau i-a îndemnat atunci, tot ironic pe omologii săi să-l imite pe Putin, forografiat ”călărind la bustul gol pe un cal”.

Putin le-a răspuns într-un sumit, în Tadjikistan, în faţa presei, ironizându-i.

”Nu ştiu exact până unde voiau să se dezbrace. desupra sau dedesubtul taliei”, a declarat el.

”Dar cred că, oricum, ar fi un spectacol dezgustător”, a subliniat el.

Vladimir Putin, în vârstă de 69 de ani, a apărut în mai multe rânduri pe jumîtate dezbrăcat, pentru a-şi cultiva o imagine machistă.

El a subliniat că, spre deosebire de el, lideri occidentali fac abuz de alcool şi nu fac sport.

”Să ne amintm ce spune Puşchin. Poţi să faci ce-ai de făcut, dar trebuie să ai grijă să ai unghii frumoase”, a declarat ironic Putin, care deţine o centură neagră la judo şi este un adept al fitnessului.

”Sunt, desigur, de acord cu asta”, a declarat el. ”Trebuie să avem un corp şi o minte dezvoltate armonios. Dar, pentru a ajunge la armonie, trebuie să nu mai faci abuz de alcool, să renunţi la alte obiceiuri şi să faci sport”, a declarat el.

”Eu îi cunosc pe toţi colegii (occidentali) pe care-i citaţi”, a declarat el presei, adăugând că ”nu este cea mai bună perioadă în relaţiile noastre. Este de înţeles”

”Suntem cu toţii lideri, aşa că ar reuşi dacă ar vrea. Dar trebue să lucreze asupra lor înşişi”, a adăugat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.