Primarul oraşului canadian Toronto, John Tory, a demisionat în mod neaşteptat, vineri, la scurt timp după ce ziarul Toronto Star a relatat că a avut o relaţie cu o membră a personalului său, mult mai tânără, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tory, în vârstă de 68 de ani, a recunoscut relaţia într-un comunicat în care a anunţat plecarea sa, spunând că aceasta s-a încheiat la începutul acestui an, iar angajata a părăsit primăria.

Tory nu a spus cine este tânăra.

The Star, citând surse anonime, a spus că femeia era o consilieră a primarului, în vârstă de 31 de ani.

”Îmi pare foarte rău şi îmi cer scuze fără rezerve oamenilor din Toronto şi tuturor celor răniţi de acţiunile mele.”, a declarat Tory.

El a spus că relaţia a început în timpul pandemiei de Covid-19 şi ”s-a încheiat prin consimţământ reciproc la începutul acestui an”.

Tory a arătat că va lucra cu angajaţii oraşului şi cu viceprimarul Jennifer McKelvey pentru a asigura o tranziţie ordonată la o nouă administraţie.

”Regret profund că am fost nevoit să mă retrag de la o slujbă pe care o iubesc, într-un oraş pe care îl iubesc şi mai mult. Cred, în inima mea, că cel mai bine este să mă angajez pe deplin în munca necesară pentru a repara cele mai importante relaţii (familia)”, a spus Tory.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.