Primarul New Yorkului, Eric Adams, anchetat federal cu privire la corupţie, este acuzat de către o femeie de o agresiune sexuală, în 1993, însă spune că nu-şi aminteşte să fi întâlnit această femeie, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Agenţi FBI i-au confiscat telefoanele şi aparatele electronice primarului New Yorkului în cadrul unei anchete federale cu privire la finanţarea campaniei electroale, anunţa la mijlocul lui noiembrie un avocat al acestuia.

Aceste confiscări au avut loc în cadrul unei anchete de corupţie, cu scopul de a stabili dacă Eric Adams a conspirat cu Guvernul turc şi cetăţeni turci în campania sa în alegerile de la Primăria New York, în 2021.

O femeie l-a acuzat joi cu privire la fapte din 1993.

În acest stat, faptele, care au avut loc cu peste 20 de ani în urmă, nu sunt prescrise, iar legislaţia le acordă reclamanţilor un an în plus să facă plângere.

Eric Adams lucra, la momentul presupusei agresiuni sexuale, ca poliţist, la New York.

Femeia care-l acuză de agresiune sexuală lucra, la acea vreme, la primărie.

Un purtător de cuvânt al primarului a declarat că acesta nu-şi aminteşte să se fi întâlnit vreodată cu femeia care-l acuză.

Eric Adams ”neagă categoric” faptele de care este acuzat, anunţă el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.