Liderul opoziţiei belaruse din exil, Svetlana Tihanovskaia, a declarat miercuri că şeful Wagner, Evgheni Prigojin, este un "criminal" căruia "nu i se va simţi lipsa", după ce avionul care îl transporta s-a prăbuşit în Rusia, conform AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nimeni din Belarus nu-i va simţi lipsa criminalului Prigojin. El a fost un criminal şi ar trebui să fie amintit ca atare", a declarat Tikhanovskaia pe X (fostul Twitter), precizând că "moartea sa ar putea desfiinţa prezenţa Wagner în Belarus", ţară aliată a Moscovei.

Şeful Wagner, Evgheni Prigojin, era pe lista celor 10 pasageri aflaţi la bordul unui avion prăbuşit în Rusia, scrie BBC. Un canal de Telegram asociat cu Wagner anunţă că Prigojin ar fi murit, informaţie pe care a confirmat-o autoritatea aviatică rusă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.