Preşedintele Republicii Moldova Maia Sandu a discutat marţi cu ambasadorul României la Chişinău, Daniel Ioniţă, despre priorităţile imediate ale R. Moldova şi despre modul în care România poate sprijini în continuare ţara pe calea democratizării şi dezvoltării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul României în ţara noastră, ES Daniel Ioniţă, cu prilejul încheierii mandatului său. Şefa statului şi-a exprimat aprecierea pentru contribuţia Ambasadorului Ioniţă la consolidarea relaţiilor moldo-române şi a Parteneriatului Strategic dintre ţările noastre, şi pentru susţinerea parcursului european şi a modernizării Republicii Moldova", conform unui comunicat al Preşedinţiei moldovene.

Preşedinta Maia Sandu i-a mulţumit pentru promovarea proiectelor culturale în Republica Moldova, precum şi pentru ajutorul generos oferit de autorităţile române în lupta cu pandemia de Covid-19.

"În cadrul întrevederii, oficialii au discutat despre priorităţile imediate ale Republicii Moldova şi despre modul în care România ne-ar putea susţine în continuare pe calea democratizării şi dezvoltării ţării. În acest context, Daniel Ioniţă a confirmat sprijinul şi angajamentul României pentru agenda de reforme a Republicii Moldova", precizează comunicatul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.