Presa spaniolă a identificat primele victime ale atentatului de joi, din Barcelona, soldat cu 13 morţi şi peste 100 de răniţi, relatează BBC News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 60 de ani, Francisco López Rodríguez, originar din Granada. Soţia sa a fost rănită grav, iar nepoata şi fiul lor cel mic au fost ucişi de asemenea.

De asemenea, un bărbat italian, tată a doi copii, se află printre morţi. Bruno Gulotta, în vârstă de 35 de ani se afla în vacanţă cu partenera sa de viaţă şu cu cei doi copii ai săi, potrivit colegilor de serviciu ai italianului, citaţi de The Guardian.

Compania unde lucra acesta, Tom’s Hardware, a anunţat pe Facebook că este în doliu.

„Gulotta a fost strivit pe La Rambla de furgoneta teroristă, în timp ce se plimba de mână cu fiul său de cinci ani, pe care soţia sa, Martina, a reuşit să îl ducă la adăpost în ultimul moment, a spus aceasta prietenilor”, scrie Daly Telegraph.

Martina mergea în urma soţului ei, cu bebeluşul lor de şapte luni în braţe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.