Prim-ministrul Regatului Ţărilor de Jos, Mark Rutte, mulţumeşte României pentru ospitalitate şi cooperare în ceea ce priveşte trupele NATO dislocate pe teritoriul României. Rutte reafirmă angajamentul pentru apărarea unor valori precum de democraţia şi libertatea. „Rămânem alături de prietenii noştri ucraineni şi apărăm democraţia şi libertatea, valori la care nu vom renunţa niciodată”, a declarat premierul Regatului Ţărilor de Jos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Astăzi, parteneriatul nostru este mai puternic decât oricând. Împreună stăm umăr la umăr împotriva agresiunii lui Putin. Cu cât încearcă el mai mult să ne despartă, cu atât mai mult ne apropie. (...) Cu toţii sunteţi o legătură crucială în Flancul Estic al NATO, care se întinde de la Marea Baltică la Marea Neagră. Rămânem alături de prietenii noştri ucraineni şi apărăm democraţia şi libertatea, valori la care nu vom renunţa niciodată”,  a declarat Mark Rutte miercuri după amiază, în timpul unei vizite la Centrul Naţional de Instruire Întrunită, „Getica” din localitatea Cincu, judeţul Braşov, întâlnire la care participă împreună cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu premierul Nicolae Ciucă.
 
Acesta a mulţumit Guvernului României pentru ospitalitate şi cooperare, aşa cum a mulţumit şi trupelor celorlalte ţări care au militari în România pentru colegialitate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.