Premierul polonez Beata Szydlo a catalogat sâmbătă drept ”scandaloase” acţiunile opoziţiei, care blochează accesul în sala principală a Parlamentului, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderii opoziţiei au îndemnat la mai multe zile de proteste antiguvernamentale şi au promis să continue să blocheze Parlamentul, după ce au fost acuzaţi că au încercat să preia puterea de către un Guvern despre care afirmă că a încălcat Constituţia.

”Decizia opoziţiei, (care) vizează să inflameze emoţii politice extreme (...), nu are nimic a face cu actuala situaţie a ţării”, a dat asigurări Szydlo într-o intervenţie televizată.

”Din contră, are drept cauză neputinţa, frustrarea celor care au pierdut puterea şi care n-au nicio idee despre cum să-i convingă pe polonezi de opiniile lor”, a apreciat ea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.