Premierul Canadei, Justin Trudeau, a răspuns luni , cu un clip publicat pe Facebook, provocării lansate de familia prezidenţială a SUA şi de Familia Regală a Marii Britanii înainte de jocurile Invictus, destinate veteranilor răniţi în lupte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“M-am gândit să le arăt prietenilor noştri din Statele Unite şi din Marea Britanie” cum se pregăteşte Canada, spune şeful Guvernului de la Ottawa în deschiderea clipului, în care apare înconjurat de atleţi. Apoi el începe să facă flotări într-o singură mână, înainte de a încheia: “Bum! Orlando, Invictus Games, Canada este pregătită”.

Săptămâna trecută, preşedintele american Barack Obama şi Prima Doamnă Michelle Obama au postat o înregistrare video pe o reţea de socializare în care-l provoacă pe prinţul Harry să ia parte la Jocurile Invictus.

"Hei, prinţule Harry, îţi aminteşti când ne-ai spus că ne-arăţi ce poţi la Invictus Games?", întreabă Prima Doamnă în înregistrare. "Ai grijă ce-ţi doreşti", spune apoi Barack Obama.

 În spatele lor stau membri ai forţelor armate. Ei fac grimase, în spatele cuplului prezidenţial, iar unul se face că-i scapă un microfon şi spune "Bum!" la sfârşitul înregistrării.

În răspunsul prinţului, Harry îi arată reginei Elizabeth a II-a participanţi la ediţia din 2015 a Jocurile Invictus, când, la un moment dat, primeşte un mesaj de la Prima Doamnă. Se aude tonul de apel "Hail to the Chief".

După ce se uită amândoi la înregistrarea video, regina dă din umeri, se uită la Harry şi spune "Bum, serios? Oh, te rog...".

Prinţul se întoarce spre cameră şi răspunde "Bum!".

Jocurile Invictus sunt un eveniment sportiv internaţional creat de prinţul Harry pentru militarii răniţi sau bolnavi. Ediţia de anul acesta va avea loc la Orlando, în perioada 8-12 mai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.