Premierul armean Nikol Paşinian anunţă sâmbătă că un elicopter la bordul căruia se afla a fost nevoit să aterizeze de urgenţă într-o zonă muntoasă din cauza unor condiţii meteorologice nefavorabile, un incident care nu s-a soldat cu victime, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Totul este bine. Din cauza condiţiilor meteorologice rele, elicopterul nostru a efectuat o aterizare neprevăzută la Vanadzor. Continuăm, acum, drumul cu maşina”, a anunţat pe Facebook şeful Guvernului de la Erevan.

Vanadzor este o localitate situată într-o vale înconjurată de munţi, în nordul acestei ţări din Caucaz.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Nikol Paşinian se confruntă în pezent cu o contestare din cauza cedării a patru sate de frontieră Azerbaidjanului şi a victoriei Baku în ultimele două războaie în vederea preluării controlului enclavei Nagorno Karabah, în 2020 şi 2023.

Un accident de elicopter într-o zonă muntoasă şi în condiţii meteorologice dificile s-a soldat, în mai, cu moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi, în nord-vestul Iranului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.