Oraşul-port strategic al Ucrainei, Mariupol, se află sub „blocadă” de către armata rusă, a transmis primarul oraşului, Vadim Boitcenko, acesta solicitând înfiinţarea unui coridor umanitar, transmite sâmbătă Aljazeera.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Oraşul-port strategic al Ucrainei, Mariupol, se află sub „blocadă” de către armata rusă după zile de atacuri „nemilos”, a spus primarul său, solicitând înfiinţarea unui coridor umanitar.
 
”Deocamdată, căutăm soluţii la problemele umanitare şi toate modalităţile posibile de a scoate Mariupol din blocada”, a spus Vadim Boitcenko,  într-un mesaj postat pe Telegram, sâmbătă dimineaţă. 
 

Viceprimarul din Mariupol, Serghei Orlov, îi îndemna pe liderii NATO să trimită trupe în Ucraina, afirmând că Rusia nu se va opri până când nu va transforma ţara într-un ”deşert şi nu va ucide mulţi civili”, informează BBC.

 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.