Portul maritim comercial Mariupol a fost complet eliberat de luptătorii Regimentului Azov, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, general-maior Igor Konaşenkov, conform agenţiei de presă ruse, TASS.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Portul maritim comercial din oraşul Mariupol a fost complet eliberat de militanţii nazişti ai Regimentului Azov. Toţi cei care erau ţinuţi ostatici de nazişti la bordul navelor, inclusiv străine, au fost eliberaţi",susţine oficialul rus.  

Potrivit lui Konaşenkov, trupele ucrainene rămase, inclusiv Regimentul Azov, sunt complet încercuite şi nu au posibilitatea de a scăpa.  

Ministerul rus al Apărării a anunţat, sâmbătă, că forţele Rusiei au deschis focul asupra unei nave ucrainene cu care se încerca evacuarea comandanţilor batalionului Azov din oraşul Mariupol.  

Membrii batalionului Azov s-au luptat cu armata rusă în Mariupol, oraş situat în sud-estul Ucrainei, între Crimeea anexată de Rusia şi regiunile separatiste din estul ţării. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.