Poliţişti puternic înarmaţi căutau, pe jos şi cu elicopterul, suspecţi într-un schimb de focuri în cartierul Kreuzberg, la Berlin, soldat cu patru răniţi - trei grav -, care au reuşit să fugă de la faţa locului, relatează DPA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc sâmbătă dimineaţa în apropierea sediului Partidului Socials Democrat (SPD, stânga).

Situaţia era ”foarte neclară”, potrivit autorităţilor.

Un schimb de focuri de armă ar fi avut loc la intrarea într-o locuinţă, pe Stresemannstrasse, unde au fost găsiţi treirăniţi, potrivit Die Welt.

A patra victimă a fost scoasă dintr-un canal, rănită la un picior. Poliţia a izolat zona, potrivit DPA.

În pofida apropierii de sediul SPD, nimic nu arată, pentru moment, o motivaţie politică, a anunţat o purtătoare de cuvânt a poliţiei.

Zece persoane înarmate au atacat recent un apartament situat la parterul unui imobil şi o maşină, în urma uciderii prin împuşcare a unui tânăr în vârstă de 29 de ani în acelaşi cartier, Kreuzberg, scrie tablodul Bild, sugerând astfel că ar fi vorba despre o reglare de conturi.

Poliţai efectua căutări în zona staţiei de metrou Moeckernbruecke, potivit DPA.

Forţele de ordine nu deţin informaţii despre motivul şi autorii incidentului şi refuză să dezvăluie informaţii, potrivit agenţiei germane de presă.

Berlinul este afectat de dispute - unele violente - între diverse grupări criminale şi clanuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.