Poliţia franceză oprea miercuri vehicule, în regiunea pariziană, în căutarea atacatorului, care a intrat cu o maşină de culoare închisă marca BMW într-iun grup de militari, după care a fugit de la faţa locului, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un oficial în domeniul securităţii a anunţat miercuri după-amiaza că autorităţile au oprit mai multe maşini, însă nu au găsit suspectul şi nu au operat arestări.

Şase militari au fost răniţi în acest atac cu BMW-ul.

”Toate mijloacele sunt mobilizate în vederea neutralizării persoanei sau persoanelor care se fac vinovate” de comiterea atacului, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului francez Christophe Castaner.

El a precizat că preşedintele francez Emmanuel Macron a discutat despre atac într-o reuniune pe teme de securitate programată deja anterior, dar şi în cadrul unei reuniuni a Cabinetului.

Reprezentanţi ai poliţiei au declarat că autorităţile se concentrează asupra urmăririi unui singur atacator, însă nu exclud să fi fost implicate şi alte persoane în atacul cu MBW-ul la Levallois, la periferia capitalei.

Potrivit unor oficiali, camere de supraveghere de la faţa locului au surprins imagini cu numere de înmatriculare ale maşinii şi şi-au exprimat speranţa ca aceste dtalii să ajute în cadrul căutării.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.