Poliţia britanică a arestat duminică şase persoane care sunt membri ai grupului de protest Palestine Action, în cadrul unei anchete privind un presupus complot pentru perturbarea Bursei de Valori din Londra (LSE), relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia susţine că activiştii au plănuit să atace LSE luni dimineaţă, în încercarea de a împiedica deschiderea clădirii pentru tranzacţionare.

Într-un comunicat, Poliţia Metropolitană din Londra a precizat că trei persoane au fost arestate în oraşul Liverpool, două în Londra şi una în oraşul Brighton, de pe coasta de sud.

"Acestea sunt arestări semnificative. Credem că acest grup era pregătit să realizeze o manevră perturbatoare şi dăunătoare, care ar fi putut avea implicaţii grave dacă ar fi fost dusă până la capăt", a declarat inspectorul Sian Thomas.

Poliţia a precizat că toţi cei şase activişti au rămas în arest.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.