Domiciliul de la Suresnes al lui Hiromi Rolin, ”dama de companie” a lui Alain Delon, cum o prezintă copiii actorului, a fost percheziţionat miercuri, în cadrul unei anchete preliminare deschise în urmă cu 15 zile, după ce aceştia din urmă au depus o plângere, iar Hiromi Rolin urmează să fie audiară miercuri seara, declară surse apropiate anchetei AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La percheziţia iau parte jandarmi de la Secţia de Cercetări din Orléans şi reprezentanţi ai Brigăzii de Cercetări din Montargis (Loiret).

Cei trei copii ai actorului - Anthony, Alain-Fabien şi Anouchka Delon - au depus o plângere împotriva lui Hiromi Rollin, pe care o acuză de fapte de ”hărţuire morală, deturnarea corespondenţei şi maltratarea animalelor”.

”După studierea acestei plângeri, Parchetul din Montargis a decis să descidă o anchetă preliminară încredinţată, în cosesizare, Secţiei de Cercetări din Orléans şi Brigăzii de Cercetări din Montargis”, anunţa la 11 iulie procurorul Republicii din Montargis, Jean-Cédric Gaux.

”Doamna (Hiromi) Rollin va fi audiată, într-o audiere simplă, (miercuri) după-amiaza, în Loiret”, declară sursa apropiată anchetei.

Catalogată drept ”doamna de companie” a lui Alain Delon de către familia actorului, Hiromi Rollin a fost vizată de o primă plângere la 5 iulie, depusă - la Parchetul din Montargis, în Loiret, unde actorul deţine o proprietate la Douchy - de către Anouchka, Alain-Fabien şi Anthony Delon.

O anchetă preliminară a fost deschisă a doua zi.

Copiii actorului denunţă o ”atirudine denigrantă şi agresivă” a acestei femei faţă de Alain Delon şi copiii acestuia, dar şi  ”acţiuni care tind să capteze în profitul său scrisori şi mesaje telefonice ale acestuia şi lovirea câinelui lui Alain Delon”, potrivit unui comunicat al procurorului Republicii din Montargis.

”Printr-o declaraţie semnată şi ataşată plângerii, se arată că (Alain Delon) se asociază acesteia”, potrivit acestui comunicat.

Anthony Delon a depus, la rândul său, o a doua plângere împotriva damei de companie a taălui său, cu privire la ”violenţe voite şi sechetrarea unei persoane vulnerabile, abiuz de slăbiciune şi hărţuire morală”, anunţa el, evocând ”fapte dovedite pe o perioadă de un şi jumătate”.

Hiromi Rollin, dată afară de pe proprietatea actorului la 5 iulie, i-a scris procurorului din Montargis şi a contestat acuzaţiile formulate împotriva sa şi a depus o plângere, la 7 iulie, prin avocatul ău, care a cerut deschiderea unei proceduri judiciare.

Alain Delon, un simbol al Celei de a Şaptea Arte, prin filme ca Le guépard, La piscine şi Le samouraï, a apărut extrem de rar în cinematografe. începând de la sfârşitul anilor '90.

El a revenit pe covorul roşu la Cannes, în 2019, când a primit o Palme d'or onorifică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.