Patru persoane, între care trei femei care au fost luate ostatice şi un bărbat, presupusul autor al sechestrării, au fost găsite moarte de către poliţie în Casa Veteranilor din oraşul Yountville (California), informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul era membru al Pathway Home, un program pentru veteranii de război care suferă de stres posttraumatic, iar cele trei femei erau angajate ale organizaţiei.

Casa Veteranilor din California este un complex ce găzduieşte 1.000 de veterani de război din Irak, Vietnam şi al doilea război mondial, iar Pathway Home făcea parte din acest campus.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Bărbatul de 36 de ani, Albert Wong, a mers la Pathway Home cu o puşcă, după ce a participat la o petrecere pentru una dintre angajate. El le-a luat ostatice pe cele trei femei după petrecere, iar în urmă cu două săptămâni fusese externat din acest program.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.