Partidul Laburist, principala formaţiune de opoziţie din Marea Britanie, a informat luni că ţara nu mai are „un guvern funcţional” şi că planul alternativ al partidului privind Brexitul ar trebui să fie principalul subiect în discuţiile cu blocul european, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Guvernul a decis că acordul privind Brexitul al premierului Thereas May este atât de dezastruos  că a fost nevoie de pasul disperat de a amâna propriul vot în cel de-al 12-lea ceas”, a precizat liderul laburist, Jeremy Corbyn, într-un comunicat.

„Nu avem un guvern funcţional ... Planul alternativ al Partidului Laburist pentru un acord care pune în prim plan locurile de muncă trebuie să fie principalul subiect în viitoarele discuţii cu Bruxelles”, a adăugat el.

Premierul britanic Theresa May a amânat votul final din parlamentul britanic pentru acordul privind Brexitul care trebuia să aibă loc marţi, conform unor surse.

Biroul şefului parlamentului a confirmat că May va ţine un discurs în faţa Camerei Comunelor despre Uniunea Europeană luni, la ora locală 15:30 (17:30 ora României).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.